Recenzije

Recenzije смотреть последние обновления за сегодня на .

SVI ĆETE GA KUPITI - Samsung Galaxy A52 Recenzija

119805
3355
600
00:10:23
07.04.2021

Samsung Galaxy A52 je stigao da promijeni igru te da za manje novca donese neke flagship mogućnosti. Također, ovo je telefon koji će se najviše prodavati iz cijele ponude... Google Kamera za Samsung Galaxy A52 - 🤍 Pričajte s nama i drugim ljubiteljima gadgeta na Bajtbox Discordu - 🤍 Bajtbox možete pratiti na: Portal: 🤍 Instagram: 🤍 Facebook: 🤍 Twitter: 🤍

Pelješkom ugostitelju koji je satirom uzvratio Orbanu, Mađari ostavljaju loše recenzije | RTL DANAS

9613
114
33
00:02:30
28.06.2022

Natpis (ne)dobrodošlice Mađarima zbog njihove politike prije mjesec i pol dana našao se ispred restorana u Trpnju. Vlasnik kaže sve na ploči ima svoju poruku. "Normalno da bi bilo uvredljivo da rečem ne poslužujem Mađare, ali piše doli - niste dobrodošli na VAŠE more, ne znači da niste dobrodošli na naše more. A dobrodošli ste ako dovedete Hernadija, znači da je cila tabla upućena na Orbana. A kakav je Orban to se vidi i u Bruxellesu tamo", kaže Jakov Begović, vlasnik ugostiteljskog objekta u Trpnju. Godinama na pločama ostavlja satirične poruke poput: "Ne dolazite gladni jer nećete poć siti". 📩 Pretplatite se na naš kanal: 🤍 Pratite nas i na drugim društvenim mrežama: Facebook: 🤍 Instagram: 🤍 Web: 🤍

Recenzije seksualnih igračaka - Uvod by Marina Krleža

3451
89
14
00:13:40
27.10.2021

Kako su seksualne igračke prihvaćene u društvu? Koliko dugo koristim seksualne igračke? Koliko se stanje s kupnjom seksualnih igračaka promijenilo u odnosu na 5-10 godina? Kako balkanci pristupaju temi seksualnih igračaka? Na koji način ljudi uglavnom kupuju seksualne igračke, a kako ih dobavljači stavljaju na tržište? Ponešto o vrstama seksualnih igračaka. Jesu li seksualne igračke potrebnije ženama ili muškarcima i zašto? Kako će nam seksualni život izgledati u budućnosti? Kako bi roditelji trebali pristupiti tematici seksualnih igračaka i na koji bi način o tome trebali komunicirati s djecom? Zašto je pojam seksualne igračke toliko marginaliziran i koliki postotak balkanskih kućanstava uopće posjeduje barem jednu seksualnu igračku? Jeste li znali da je prvi vibrator korišten u medicinske svrhe? Ulažu li brandovi dovoljno u edukaciju o seksualnosti u društvu? Kultura dijeljenja seksualnih igračaka na Seksotekinom eventu Seksotinovo. Za ulaz u Marinin OnlyFans i seksualnu edukaciju 1 na 1 javite joj se u inbox Facebooka, LinkedIna ili Instagrama ako imate više od 19 godina. Seksotekin Instagram: 🤍 Marinin Instagram: 🤍 Seksotekin Twitter: 🤍 Marinin Twitter: 🤍 Seksotekin Facebook: 🤍 Marinin Facebook: 🤍 Marinin LinkedIn: 🤍 Seksotekin LinkedIn: 🤍 Marinin TikTok: 🤍 Seksotekin web: 🤍 Marinin web: 🤍 Marinin Pinterest: 🤍 Marinin SoundCloud: 🤍 Marinin Snapchat: 🤍marinakrleza Marinin Tumblr: 🤍

TOP 5 ženskih parfema za proljeće parfemske recenzije

1015
32
3
00:07:15
20.03.2022

Koji su vaši proljetni favoriti? Kome treba jos proljetnih preporuka,m tu su videi: MUUSC NOIR 🤍 TOP 3 PROLJETNA PARFEMA 2021 🤍 TOP 3 PARFEMA ZA KAVU 🤍

Samsung Galaxy S22+ Recenzija

22638
714
139
00:14:16
20.02.2022

Galaxy S22+ koristim tjedan dana kroz koje se predstavio kao zlatni dečko u sredini ovog Galaxy S22 trojca. Iz ove recenzije doznajte sve njegove adute i minuse. ►Galaxy S22+ kupi na: 🤍 ►SUBSCRIBE: 🤍 ►Prati nas na: Web: 🤍 Instagram: 🤍 Facebook: 🤍 Twitter: 🤍 #galaxys22plus #recenzija #smartphonehrvatska

Recenzije pet parfema ispod 200 kuna - Pokloni za Dan žena :)

584
28
4
00:03:37
03.03.2022

Prijedlozi poklona za Dan žena! :) Odabrala sam pet klasika u pafemskom svijetu koji su ispod 200 kuna, a mozete ih iskoristiti kao poklone :) 🤍 🤍 🤍 🤍 🤍 Sve parfeme pronadite na lijepa.hr, a iznad 550 kuna imate kod za popust NIKOL15 :)

Motorola Edge 20 Pro - bolji od duplo skupljih telefona| Tag Recenzije

5385
41
5
00:02:19
04.11.2021

Motorola Edge 20 Pro - bolji od duplo skupljih telefona| Tag Recenzije Nedavno smo vam predstavili novu Motorola Edge 20 seriju. U današnjoj emisiji bavićemo se najboljim modelom iz linije. Fokusiraćemo se na tri karakteristike ovog smartfona koje nemaju čak ni duplo skuplji pametni telefoni. Kakva mu je stopa osvežavanja ekrana? Koji čipset koristi? Koliko RAM memorije ima? Da li čuva vaše podatke? Ostanite uz nas i saznajte odgovore na ova pitanja! #TagMediaTV #Motorola #MotorolaEdge20Pro U ranijim emisijama govorili smo o novoj Motorola edge 20 seriji mobilnih telefona. Danas ćemo se baviti najboljim modelom iz serije. Govorićemo o tri karakteristike Motorola edge 20 pro telefona, koje nemaju čak ni duplo skuplji smartfoni. Iz Motorole oduvek tvrde da im je misija da demokratizuju vrhunske tehnologije i da sa ljudima podele inovacije, kako bi ih dodatno osnažili i dali veći slobodu u svakodnevnom životu. Uz pažljivo praćenje želja i potreba korisnika, Motorola je novim premijum telefonom korisnicima donela kako izuzetne performanse, tako i neke zaista jedinstvene prednosti. Motorola edge 20 pro dolazi sa ekranom neverovatne stope osvežavanja od 144Hz. Ono je 140% brže od 60Hz osvežavanja, koje u ovom trenutku predstavlja industrijski standard. To znači da je ekran ovog modela oko 60% brži u poređenju sa telefonima iz prvobitne edge serije. Tu je i ultrabrzi Qualcomm Snapdragon 870 čipset, zajedno sa 12GB RAM memorije najnovije generacije. Kako bi korisnik opušteno mogao da skuplja fotografije, skida filmove, igre i muziku, stručnjaci iz Motorole ugradili su ovom smartfonu skladišni prostor veličine 256GB. Uz TurboCharge tehnologiju, brige o bateriji postaju stvar prošlosti. Za samo deset minuta punjenja, korisnik će moći da upotrebljava telefon sledećih 9 sat. A koji je najbolji način da se to vreme iskoristi? Fotografisanje! Ovaj smartfon opremljen je glavnom kamerom od 108MP, a poseduje i jedan od najvećih senzora sa 1/1.5“ optičkim formatom. Po običaju, Motorola stavlja bezbednost korisnika na prvo mesto. Sa predznanjem o rastućim sajber pretnjama, koje dobija od korisnika, ThinkShield platforma nudi 4 nivoa bezbednosti za maksimalnu zaštitu svih podataka koji se nalaze na telefonu. Ona istovremeno donosi I softversku I hardversku zaštitu, kako bi se opasnost od pretnji svela na minimum. Ovome dodatno doprinosi činjenica da Motorola, koristeći čist Android, smanjuje broj bezbednosnih ranjivosti. 👉 Za više informacija posetite naš sajt: 🤍 Posetite naše naloge na društvenim mrežama: ☑ 🤍 ➡ 🤍 ▶ 🤍

Recenzije suplemenata - Prime whey

9330
340
58
00:23:48
24.10.2020

Malo i da se vratimo na temu suplemenata. Radićemo recenzije redovno. Krećemo sa Prime wheyem! #suplementi #protein #whey Instagram just_shime: 🤍 NOCCO Srbija ambasador!

Vivo V21 5G REALNA RECENZIJA! #sarpitvvivov215g #vivo #Vivov215g #recenzije

1462
86
45
00:12:43
27.02.2022

Vivo V21 5G REALNA RECENZIJA! #sarpitvvivov215g #vivo #Vivov215g #recenzije Samo realna priča bez ustezanja i lagarija!

TOP 5 zenskih parfema do 300 kuna/40 eura - RECENZIJE lijepa.hr

2044
59
4
00:03:53
05.06.2021

Necete vjerovati koje sam sve parfeme nasla za manje od 300 kuna / 40 eura u parfumeriji lijepa.hr! Pogledajte moju TOPLISTU i recenzije TOP 5 parfema do 300 kuna! Za sve kupnje na lijepa.hr iznad 300 kuna iskoristite kod za -15% popousta: NIKOL15 VERSACE WOMAN 100ml - 🤍 Voce, cvijece i mosus. Cista elegancija. Za elegnatnu zenu i za svaku prigodu. Meni je super za proljece/ ljeto i volim ga nositi na posao. MONTBLANC SIGNATURE 30ml - 🤍 Cista senzualna vanilija. Savrsen za ljubitelje vanilije, dovoljno sladak, a prozracan. Compliment getter. Meni je ovo za cijelu godinu, za bilo koju progodu. Muskarci ga obozavaju! MARC JACOBS DAISY LOVE EAU SO SWEET 30ml - 🤍 Bomboncic! Kao sto i ime kaze, ovo je bas jako slatko i secerno. Super razigran i vrckav parfem. Sladak sa cvjetnim notama i dovoljno svjez. Za sve koji traze za prolece/ljeto neki sladak parfem. BVLGARI OMNIA CRYSTALLINE 40ml - 🤍 Ako moram jednom rijeci opisati ovaj parfem bilo bi: PROZRACNO. Divan drvenasto prozracni parfem s naznakama zelenih i citrusnih nota. Za sve koji zele za proljece/ljeto bas lagan parfem. Za sve one koji vole sportski zivot i/ili traze parfem za takvu prigodu. I za sve one koji kazu: dosta parfema me gusi. To je parfem za vas. Ja ga volim nositi za setnje prirodom i na jakim ljetnim vrucinama da me osvjezi. ROBERTO CAVALLI PARADISE FOUND 30ml - 🤍 E ovo je za sve vas koji volite bas jake parfeme i da nisu nimalo prozracni. Cvijece, ambra i drvenaste note. Gust i senzualan. Savrsen za vas koji trazite ipak neki tezi pafem za ljeto ili za vecernje izlaske. Za sve ostale ovo je parfem za hladnije vrijeme.

Kako snimamo recenzije?

945
43
5
00:05:04
29.07.2017

Zavirite u naš proces snimanja recenzija! Ovo je samo delić celog posla po pitanju recenzije, ali je možda i najzanimljiviji. _ Pratite naš portal 🤍 Budite obavešteni o najnovijim dešavanjima vezano za pametne telefone i tablet uređaje. Na portalu PametniTelefoni.rs imate rubliku "Saveti" gde možete naći korisne početničke savete i savete za naprednije korisnike pametnih uređaja. Takođe nas možete pratiti na društvenim mrežama: 🤍 🤍 🤍 🤍 🤍 🤍 🤍

NYX Lingerie Recenzije

30100
246
71
00:14:27
11.08.2016

Zaboravila sam da kazem da sam ja sve ove tečne karmine uzela u Alexandar cosmetics radnji - 🤍 Broje i nazivi svakog karmina :* 01- HONEMOON 02- EMBELLISHMENT 06- EFFET PIGEONNANT 07- SATIN RIBBON 09- CORSET 11- BABY DOLL 12- EXOTIC Hvala vam sto ste gledali i vidimo se u sledećem videu :* Ako imate neke predloge i zelje za jos neki ovakav video slobodno pišite dole u komentaru i potrudiću se da u sto kraćem roku to i snimim za vas :* loveyou

Recenzije trimera FS 260 , FS 360 , FS 460 - prednosti i nedostatci

9768
138
98
00:12:12
01.01.2022

Korisnička recenzija upotrebe trimera Fs260 , 360, 460 ...

REŠAVAM SE ŠMINKE I KOZMETIKE ( DECLUTTER, EMPTIES, RECENZIJE PROIZVODA)

5477
162
15
00:25:38
09.09.2020

Ćao devojke, danas sam vam predstavljam proizvode sa kojima se pozdravljam. tamarakrsmanovic14🤍gmail.com Instagram: 🤍

Recenzije i POKLON 10 parfema od brendova XERJOFF i AMOUAGE 💪💪💪

1272
151
160
00:09:33
09.02.2022

U danasnjem videu radim za vas recenziju 10 parfema od kuca Xerjoff i Amouage i sve njih poklanjam vama na kraju video. Pogledajte klip do kraja ostavite sub i lajk i ucestvujte u jos jedjom giveawayu na ovom kanalu :) Zapratite me na društvenim mrežama: Instagram Srpski Artgazam: 🤍 Učlanite se u moju FB parfemsku grupu SCENTGAZAM: 🤍 - Pridruzite se оvom kanalu da biste dobili pristup pogodnostima: 🤍 - Grupe za parfeme: Parfemski Bazar: 🤍 ––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––– Parfemski Fanatici: 🤍 ––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––– Parfemdzije: 🤍 ––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––– Parfemi Prodaja Srbija: 🤍 ––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––– Parfemske Price - Fragrance Trip: 🤍 ––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––– Parfemi Recenzije Prodaja: 🤍 ––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––– #xerjoff #amouage #dior -

MOTOROLA MOTO EDGE 20 REALNA RECENZIJA! #Sarpitvmotorolaedge20 #motoedge20 #recenzije

1885
96
25
00:08:10
02.03.2022

MOTOROLA MOTO EDGE 20 REALNA RECENZIJA! #Sarpitvmotorolaedge20 #motoedge20 #recenzije Samo realna priča bez ulepšavanja!

Xiaomi Mi 11 - Recenzija!

65488
1138
306
00:22:14
08.03.2021

Ima li Xiaomi u Mi 11 istinskog konkurenta Samsungu u i Appleu u tom prestižnom premium segmentu? Doznajte iz recenzije i mojih impresija o uređaju. ►Uštedi 1000kn na Xiaomi Mi 11! 🤍 ►SUBSCRIBE: 🤍 ►Prati nas na: Web: 🤍 Instagram: 🤍 Facebook: 🤍 Twitter: 🤍 #mi11 #smartphonehrvatska #roadto100k

Dragan Veličković U HODU ME UHODE / RECENZIJE govori: Dušica Popović Ševarlić

36
1
0
00:13:04
23.06.2022

🤍 izvod iz recenzija za zbirku pesama U HODU ME UHODE Tekst govori: Dušica Popović Ševarlić

Recenzije - DESEA ultrazvučna špatulica

918
0
0
00:00:12
13.06.2021

Kupite svoju špatulicu na desea.hr

HONOR 50 Lite - još jedan sjajan model | Tag Recenzije

6622
92
73
00:02:01
08.01.2022

HONOR 50 Lite - još jedan sjajan model | Tag Recenzije HONOR 50 Lite nedavno je ugledao svetlost dana! Ovaj ultratanki smartfon dizajniran je u dve boje, a poseduje veliki HONOR FullView ekran od 6,67 inča, odličan sistem kamera i moćnu bateriju. Šta nam još donosi HONOR 50 Lite? Koliko skladišnog prostora i RAM memorije? Koje sve kamere poseduje? Kakvog su kvaliteta? Sve o novom HONOR 50 Lite pametnom telefonu saznajte u novoj epizodi Tag Recenzija! #TagMediaTV #HONORSrbija #HONOR50Lite Za kraj godine sačuvali smo recenziju jednog sjajnog modela. Radi se o HONOR 50 Lite smartfonu – uređaju koji je tek nedavno ugledao svetlost dana. Kao i uvek, počinjemo od dizajna. Korisnicima će biti dostupan u dve boje – deep sea blue i midnight black. Ivice telefona prati svetlost, a poseban 3D dizajn pruža prijatan osećaj pri držanju telefona u ruci. Tu je i HONOR FullView displej od 6,67 inča. Zahvaljujući njemu, dobija se šire i udobnije iskustvo gledanja. Uz ultrauski okvir od 1.05mm postiže se više prostora na samom ekranu. HONOR 50 Lite ima 94,4% odnos između ekrana i tela, a displej koji koristi podržava automatsku konverziju temperature boja i sam podešava osvetljenost za što realističniji prikaz slike. Pored 6GB RAM memorije, tu je i 128GB skladišnog prostora. To znači da korisnik može sačuvati preko 28 hiljada fotografija, 11 hiljada pesama i skoro 500 snimaka u HD rezoluciji. Po običaju, HONOR telefoni dolaze sa vrhunskim kamera sistemom. HONOR 50 Lite poseduje četvorostruku kameru jačine 64MP. Glavna kamera poboljšava rezoluciju i kontrast kako bi proizvela jasne slike nezavisno od nivoa osvetljenosti. Pored toga, tu su i širokougaoni objektiv od 8MP, kao i makro i dubinski senzori od po 2MP. Ovaj smartfon ima bateriju velikog kapaciteta od 4300mAh. Pored toga, podržava HONOR SuperCharge tehnologiju brzog punjenja od 66W. To praktično znači da za samo 10 minuta korisnici mogu napuniti telefon do 40% snage. Ova moćna baterija pruža i do 16 sati pretraživanja po internetu, 8 časova video poziva i 7 sati gejminga. 👉 Za više informacija posetite naš sajt: 🤍 Posetite naše naloge na društvenim mrežama: ☑ 🤍 ➡ 🤍 ▶ 🤍

TOP5 zenskih ljetnih parfema! 🔥🌡️ RECENZIJE PARFEMA x lijepa.hr

1820
41
15
00:04:35
27.06.2021

Krenule su vrucine i treba nam nesto laganije, nesto svjeze i nesto sto dobro radi s ovom vrucinom. Iako ce neki reci: NE ZNA PARFEM JEL LJETO ILI ZIMA. Oke, parfem ne zna, ali zna vasa koza i znate vi. Parfem se mijenja ovisno o temperaturi, vama je vruce i ne zelite da vas guse teski mirisi. Ja sam odabrala ovih top5 na 🤍lijepa.hr i mislim da se tu moze naci nesto za svaciji ukus: imate citrusa, slatkoce, elegancije, cvijeca, nesto za izlazak, a ima nesto i za vas koji volite teze parfeme (kao ja ☺️😇). Vise o tome koji je za sta saznat cete uskoro u video recenziji! Do tad, mozete koristiti moj kod NIKOL15 za -15% popusta na kupnje iznad 300 kuna na 🤍lijepa.hr TOP 5 ženskih ljetnih: SUN JIL SANDER - 🤍 BURBERRY THE BEAT - 🤍 Roberto Cavalli Paradiso Poklon set parfemska voda 50 ml + losion za tijelo 75 ml - 🤍 Moschino Cheap And Chic I Love Love Toaletna voda 100 ml - 🤍 D&G LIGHT BLUE - 🤍 RECENZIJE: SUN JIL SANDER je za sve vas koji volite slatkaste i mozda malo teze mirise. Upravo kako naziv kaze podsjeca na sunce, na najljepse i mirisljave losione za tijelo. Toplo, vanilasto i slasno. Meni vristi ljeto. BURBERRY THE BEAT je sinonim za luksuz i eleganciju. Meni vristi skupo. Ovo je svjez, ali konkretan miris. Sto to znaci? Meni to znaci da ovo nije razigrano, ovo je ozbiljno, ali sexy. Odlican odabir za posao. ROBERTO CAVALLI PARADISO wow! - To je reakcija koju dobijem kad ga nosim. Svjezina i cvijece. Imam osjecaj da me rashladuje kad ga nosim. Muskarci ga jako vole i odlican je za ljetne veceri i izlaske. MOSCHINO CHEAP AND CHIC I LOVE LOVE razigrano, slatko, mladenacki. Ali nije infantilno. Mogu ovaj miris zamisliti i na zreloj i na jako mladoj osobi. Ova mladenacka vibra mirisa je namijenjena svima vedrog nepokloebljivog duha. Ja ga biram kad sam bezbrizna (cak vise kad NISAM da bi me prebacio u stanje bezbriznosti - mirisi mogu svasta). Definitivno podize raspolozenje D&G LIGHT BLUE nema ljeta bez Light Blue. Od momenta kad je izasao ovo je u mojoj stalnoj postavi za ljeto. Citrusi i cedar - dakle, kremasti citrus. Isti nos je radio Light Blue i Mochino Cheap and Chic I love love i to se osjeti. Light Blue je ozbiljnija i manje slatka varijanta gore navedenog parfema. Light Blue je ljetni parfem bez premca, elegantan, sexy, muskarci ga obozavaju. Biram ga za svaku prigodu.

NOVO U HR: Upoznaj brend CeraVe + recenzije ČAK 6 NJEGOVIH PROIZVODA! ~ Koko

15768
257
56
00:18:55
18.02.2021

NOVO U HR: Upoznaj brend CeraVe + recenzije ČAK 6 NJEGOVIH PROIZVODA!// CeraVe nam stiže u Hrvatsku!!!! Tim povodom vam ekskluzivno u suradnji s njima donosim sve što biste trebali znati o brendu, ali i recenzije skoro svih proizvoda koji stižu na naše tržište. Jeste li spremni za ovaj dermatološki skincare brend koji samo u Americi broji više od deset milijuna fanova?! Ja itekako jesam - a vjerujem da ćeš biti i ti nakon moje recenzije - imam teške favorite! :) Jesi li probao/la neke od ovih proizvoda ili ih želiš probati? Piši mi svoje iskustvo/dojmove u komentarima! 🤍 🤍 PROIZVODI: Hydrating Cleanser Foaming Cleanser Moisturising Lotion Moisturising Cream AM Facial Moisturising Lotion SPF25 PM Facial Moisturising Lotion P.S. Možda te zanimaju ovi videi: NAJBOLJI & NAJGORI proizvodi/siječanj - 🤍 SKINCARE brendovi koje NIKAD neću recenzirati!❌❌❌ - 🤍 Skincare proizvodi koje MRZIM od brendova koje VOLIM!! - 🤍 BEST MAKEUP OF 2020; Što kupiti?? - 🤍 NAJBOLJI & NAJGORI proizvodi/studeni & prosinac - 🤍 BEST SKINCARE OF 2020; Što kupiti?? - 🤍 MOJ 2. YOUTUBE BDAY!! Pripremam vam darivanje... - 🤍 xoxo, K. INSTAGRAM & IGTV: 🤍korana_marovic MAIL: kokoxoxo.koranamarovic🤍gmail.com #cerave #ceraveskincare #developedwithderms #njegakože #koža #ceravehrvatska #koranamarovic #kokoxoxo

RST Recenzije: Locke (2013)

49
1
0
00:27:32
31.08.2014

Kako to izgleda kada se radnja čitavog filma odvija u vozilu, uz samo jednog vidljivog glumca? Zaista odlično. Poslušajte našu analizu novog ostvarenja Tom Hardya u režiji Stevena Knighta. (c) 2014, RST Recenzije Sva prava pridržana.

Velika kupovina + Nove recenzije stripova

185
10
00:03:27
02.05.2018

Pregled velike kupovine stripova

RST Recenzije: Vijesti iz svijeta filma (This Week in Movies)

85
0
0
00:50:07
21.08.2014

Povratak RST Recenzija nakon nekoliko mjeseci hiatusa. Pregledavamo najnovije holivudske naslove te najave i skorašnje projekte te se osvrćemo na ključne događaje koji su obilježili svijet filma. Točke rasprave: 03:31 Batman vs. Superman 13:11 Star Wars Episode VII 25:00 Men, Women and Children & Terminator Genesis 27:40 Ridley Scott i The Martian 31:30 Christopher Nolan i Interstellar 34:56 Robin Williams R.I.P. 45:11 Sudjelovanje RST ekipe na Sveučilištu u Osijeku (c) 2014 RST Recenzije

Black Shark 4 - najbolji gaming telefon na tržištu? | Tag Recenzije

6001
29
9
00:03:02
14.06.2021

Black Shark 4 - najbolji gaming telefon na tržištu? | Tag Recenzije Mlađe generacije sve više vremena provode igrajući igrice na telefonu. Kvalitet igara je porastao, ali zajedno sa njim porasla je i njihova zahtevnost. Da bi se pokrenule najnovije igre, potrebni su moćni uređaji. Black Shark 4 model upravo je takav uređaj! Ovaj neverovatni gaming telefon pokazuje izuzetne performanse čak i kod najzahtevnijih igrica. Pored toga, on dolazi sa dodatnom opremom u vidu eksternih dugmića i kulera za telefon, što doprinosi gaming iskustvu korisnika. Pogledajte najnovije izdanje Tag Recenzije i saznajte sve o novom Black Shark 4 smartfonu! #TagMediaTV #Xiaomi #BlackShark4 Da li ste čuli za Black Shark telefone? Znate li da je ova kompanija zapravo podružnica Xiaomi-a? Kompanija Black Shark posvećena je proizvodnji vrhunskih gaming smartfona i cilj im je da korisnicima širom sveta pruže ultimativno gaming iskustvo. Brend je osnovan 2018. godine, a pokreće ga operativni sistem baziran na Xiaomi-evoj platformi MIUI (Mi Ju Aj). Danas ćemo se baviti najnovijim Black Shark 4 modelom. Kada je dizajn u pitanju, Black Shark 4 bolji je od svojih prethodnika. Pored glatkog stakla, koje stiže sa zaštitnom folijom, više nema neravnih površina na bočnim stranama telefona kao kod starijih modela. Sa druge strane, kao i ostali Black Shark modeli, telefon odiše gejming estetikom, doduše svedenijom nego ranije. Metalni okvir i holografska ploča jasno govore o identitetu korisnika ovog telefona. Bočni pop-up trigeri ili dugmići nisu tu samo radi izgleda. Njihova funkcija je da korisniku pruže bolje iskustvo u gejmingu posredstvom fizičkog fidbeka koji daju, umesto touch-sensitive opcija koje postoje kod drugih modela. Igranje igrica ovako postaje intuitivnije, a osećaj u ruci korisnika više podseća na džojstik nego na telefon. Ovaj par dugmića nema predefinisane funkcije, već se korisniku ostavlja mogućnost podešavanja njihovih operacija prema sopstvenim potrebama i željama, koje mogu varirati u zavisnosti od igre koju trenutno igra. Naravno, funkcije bočnih dugmića nisu ograničene samo na gejming. Dugmićima možete zadati funkcije poput brzog skrinšotovanja, zumiranja dok koristite kameru i još pregršt opcija nevezanih za gejming. Kada ih ne koristite, jednostavnim prevlačenjem prsta dugmiće možete vratiti u početnu poziciju. Jedna od najvećih prednosti ovog telefona jeste moćan displej. Black Shark 4 sadrži isti displej korišćen i za Xiaomi Mi 11 seriju, što znači da je kvalitet zagarantovan. Ovaj ekran ima stopu osvežavanja od čak 144 Hz, što je posebno važno za igranje igrica, mada je primetno već i kod skrolovanja. Pored toga, displej je full HD rezolucije od 1080p. Iako bi gejming telefoni trebalo da imaju jake baterije, ne može se reći da Black Shark 4 sadrži jednu takvu. Naime, ovaj model ima bateriju kapaciteta 4500 mAh. Ipak, da bi se ovaj nedostatak premostio, telefon dolazi sa mogućnošću 120W (120 vatnog) brzog punjenja, što je jedno od najbržih rešenja za brzo punjenje kod pametnih telefona uopšte. Black Shark 4 može da se napuni za samo 17 minuta! Kako se ipak radi o gejming telefonu, Black Shark dolazi sa specijalizovanom aplikacijom za podešavanje in-game performansi. U ovoj aplikaciji, korisnik će moći da podešava i funkcije dodatne opreme koja stiže uz Black Shark 4 model. Radi se o posebnom kuleru za telefon – Funcooler 2 Pro, koji će vam biti potreban ako želite duže vreme da igrate zahtevne igre, ali tu su i eksterni dugmići za gejming koji dodatno doprinose džojstik iskustvu kod korisnika. Moćni procesor Qualcomm Snapdragon 870 odgovoran je za neverovatne performanse ovog modela. Radi se o jednom od najjačih procesora za telefone na tržištu. Uz pomoć njega, Black Shark 4 pokreće i najzahtevnije igre, a sve to dok održava visok frejmrejt. Telefon koristi LPDDR5 RAM memoriju od 8 ili 12GB, što mu omogućava da radi ekstremno brzo, a pored toga, može sadržati 128 ili 256GB skladišnog prostora. Bonus savet: ako priključite Funcooler 2 Pro dok igrate, Black Shark 4 će pokazati bolje performanse tokom dužih gejming seansi Konačno, Black Shark 4 dolazi sa trostrukom kamerom koja sadrži glavnu kameru od 48MP, širokougaonu kameru od 8MP i makro kameru od 5MP. Uz ovaj moćan sistem korisnik će moći da stvara 4K fotografije i video snimke omiljenih trenutaka. Ostanite uz TagMediaTV i saznajte sve o najnovijim trendovima na tržištu digitalnih uređaja! 👉 Za više informacija posetite naš sajt: 🤍 Posetite naše naloge na društvenim mrežama: ☑ 🤍 ➡ 🤍 ▶ 🤍

O Caps-recenzije-Cijena-kupiti-kapsule-koristi-gdje kupiti

114
2
0
00:01:01
24.05.2022

Kupite sada sa zvanične web stranice u Bosni - 🤍 Kupite sada sa zvanične veb stranice u srbiji - 🤍 Kupite sada na službenoj web stranici u crna gora – 🤍 približavanje pretraživanjima #OCaps pojmova #OCaps #OCapsrecenzije #OCapsCijena #OCapskupiti #OCapskapsule #OCapskoristi #OCapsnuspojave #OCapssastojci #OCapstroškovi #gdjekupitiOCaps #kakokoristitiOCaps #OCapsoriginali #OCapsradi #OCapssastav #OCapsljekarna #OCapsbosnia #OCapssrbija #OCapscrnagora #OCapsLegit #OCapsUsluge #OCapsAkvarijumzaajkule #GdjedobitiOCaps #OCapsrezultat #OCapsRed #OCapsPonuda #OCapsPrevara

Moje iskustvo s... RILASTIL kozmetikom + recenzije bestsellera! ~ Koko

1466
32
5
00:28:22
24.02.2022

Moje iskustvo s... RILASTIL kozmetikom + recenzije bestsellera!// Već neko vrijeme škicam talijanski brend Rilastil o kojem uvelike bruje domaći skinfluenceri, pa je bilo krajnje vrijeme da ga i sama isprobam. I doista sam sretna što jesam! Ovo je moje iskustvo s Rilastil kozmetikom, a vjerujem da ćemo ga i još više istraživati! Jesi li probao/la neke Rilastil proizvode? Piši mi u komentarima! PROIZVODI - kupi: Acnestil Cleansing Mousse - 🤍 Acnestil Cleansing Gel - 🤍 Acnestil PB Soothing Sebum Normalising Gel - 🤍 Acnestil Micropeeling - 🤍 Aqua Intense 72h Cream Gel - 🤍 Sun System Age Repair SPF50+ - 🤍 Sun System Comfort Matt SPF50+ - 🤍 Sun System Transparent Stick SPF30 - 🤍 Sun System Stick SPF50+ - 🤍 Sun System Acnestil SPF50+ - 🤍 Deliskin RS - 🤍 P.S. Možda te zanimaju ovi videi: Najbolje HIDRATANTNE KREME za OSJETLJIVU i PROBLEMATIČNU KOŽU - NE stvaraju komedone i akne! - 🤍 Najjednostavniji makeup za VALENTINOVO + ISADORA ruževi (na sniženju!!) - 🤍 NAJBOLJI i NAJGORI proizvodi/siječanj - 🤍 Ovo su najveći SKINCARE TRENDOVI za 2022. GODINU! - 🤍 NOVI inovativni PUDERI na tržištu! Skincare & makeup hibridi?! Testirala sam! - 🤍 NAJBOLJI makeup proizvodi 2021. godine!😍 - 🤍 NAJBOLJI skincare proizvodi 2021. godine!😍 - 🤍 INSTAGRAM & TIKTOK: 🤍korana_marovic MAIL: kokoxoxookoranamarovicvic🤍gmail.com #brandreview #rilastil #koranamarovic #kokoxoxo

Balkan-Samp recenzije - CroHerze RolePlay naočale sistem

55
0
0
00:00:49
03.07.2014

Video koji prikazuje sistem naočala na CroHerze RolePlay serveru. Cijelu recenziju možete pogledati ovdje:

AI/VI recenzije: Darija Medić

67
5
0
00:02:10
26.11.2020

AI/VI je igra sa upotrebom smart telefona. Specijalno dizajnirana aplikacija generiše epizode igre dok igrač prolazi kroz različite lokacije u centru Beograda i biva navođen da preispituje odnos ljudske i veštačke inteligencije (AI), i razmatra kako će smer njegovog razvoja odrediti našu kolektivnu budućnost. Interakcija igrača i AI otvara nove dimenzije grada na dinamičkoj mapi. Ulazeći sve intezivnije u odnos sa likovima u igri, igrač nailazi na brojne zadatke na mapiranim lokacijama - svojevrsnim tematskim stanicama u okviru kojih se problematizuju kritične tačke ulaska veštačke inteligencije u život grada. Putanja igre je promenljiva, nepredvidiva, otvara se postepeno uobličavana rezultatima svakog pojedinačnog izbora u sintezi igrač - AI. U koju budućnost Beograda ćeš zalutati?! Ako želiš, podeli svoje lutanje sa prijateljima, postavi na društvene mreže i taguj Noć istraživača i #aivi2020. Jedanaesta Evropska noć istraživača donosi ti niz zanimljivih naučnih sadržaja, video serijala, eksperimenata, naučnih priča, kvizova i virtuelnih druženja. Sve informacije o sadržajima i dešavanjima moguće je proveriti na sajtu 🤍 kao i putem društvenih mreža. Facebook: 🤍 Instagram: 🤍 TikTok: 🤍 Twitter: 🤍

10 činjenica o meni | Recenzije

28
5
0
00:01:25
16.04.2016

Danas za cvas icinjenica p meni Nadam se da ce vam se video svidjeti Volim vasss Instagram: 🤍recenzije.56 Prvi video: 🤍

KTM 990 SMR i odlicna zaEbancija :) Od recenzije samo R

2137
80
8
00:02:04
27.01.2021

Nista, zezali se i vozili ovo cudoviste. Ako ti iscupamo osmeh na lice znaci da ti ovaj put recenzija nista ne znaci. Uzivajteee

ZAFUL & ROSEGAL OUTFITI I RECENZIJE ODJEĆE

16604
293
51
00:05:03
24.01.2017

OTVORITE ZA LINKOVE :) U današnjem videu vam pokazujem outfite koje sam sparila samo s odjećom naručenom online. Usput vam dajem kratke recenzije odjeće kako bi bolje mogli procijeniti isplati li se naručiti ili ne. Na mom blogu će biti fotke outfita i malo opširnija recenzija :) LINKOVI ZA SVU ODJEĆU 1. outfit KOMBINEZON (XXL) 🤍 2. outfit BARŠUNASTA ZELENA MAJICA (M) 🤍 SUKNJA (XL) 🤍 3. outfit SIVA PAMUČNA CHOKER MAJICA ( L) 🤍 SVJETLO PLAVE TRAPERICE S RASPORENIM DETALJIMA(XL) 🤍 4.outfit BIJELI PULOVER S KRIŽANJEM NA LEĐIMA (one size) 🤍 NAJBOLJE RASTEZLJIVE TRAPERICE (XL) 🤍 KRISTALNI CHOCKER goo.gl/O4h5EH 5.outfit TAUPE PULOVER S ODVOJENIM OVRTNIKOM (one size) 🤍 TRAPERICE SA SITNIM "OŠTEĆENJIMA"(XL) 🤍

Recenzije tretmanaThalasso Wellness Centar Opatija

86
0
0
00:02:46
22.01.2021

Vezivno refleksna masaža tijela. Lifting sculpting masaža lica. Tretman Cryoderm sa radiofrekventnim aparatom.

XTactical Drone RECENZIJE NAŠIH KUPACA

15
0
1
00:00:29
20.05.2022

link : 🤍 #XTacticaldrone

Realme 8 Pro - šta ga čini posebnim? | Tag Recenzije

2693
21
6
00:02:38
28.06.2021

Realme 8 Pro - šta ga čini posebnim? | Tag Recenzije Da li ste znali da je kineska kompanija realme najbrže rastući brend pametnih telefona? Oni su 2020. godine, kada su došli i u Srbiju, zabeležili rast od čak 808%. Broj realme korisnika na globalnom nivou iznosi oko 70 miliona ljudi, a kompanija se trenutno nalazi na sedmom mestu svetske liste proizvođača pametnih telefona. U današnjoj epizodi Tag Recenzija bavićemo se novim modelom iz serije realme 8. U pitanju je realme 8 Pro model, koji je nedavno predstavljen i na našem tržištu. #TagMediaTV #Realme8Pro #TagRecenzije Za mnoge korisnike najbitnija karakteristika telefona jeste kamera. Kada je realme 8 Pro u pitanju, on je opremljen kamerom sa senzorom od 108MP. Realme 8 Pro model čak nudi i maksimalnu rezoluciju od 12000x9000, pružajući korisnicima izuzetnu oštrinu i kvalitet fotografija. Ovaj pametni telefon ima Ultra Zoom opciju,, koja mu omogućava da napravi da napravi osam slika od 12MP u nizu i da ih nakon toga obradi algoritmom, koji kombinuje elemente sa tih različitih fotografija i od njih pravi jednu sliku neverovatnog kvaliteta. Ono što izdvaja ovaj telefon od drugih, jeste novi realme algoritam za pomeranje pod nagibom, koji od realme 8 Pro modela stvara prvi telefon na svetu koji sadrži Time-lapse video režim pod nagibom. Ovaj algoritam omogućava korisniku da pravi fotografije pod uglom, ali i 10 puta brže video materijale ako dođe do spontanog pomeranja telefona. Realme 8 Pro takođe nudi i odličan displej. On je opremljen Full HD Super AMOLED ekranom od 6,4 inča, sa osvetljenošću do 1000 nita, što korisnicima omogućava neometanu upotrebu telefona i na otvorenom, kada je izrazito sunčano. Telefon pokreće Qualcomm Snapdragon 720G procesor, a korisnicima pruža skladišni prostor do 256GB. Pored toga, poseduje i Hi-Res Audio sertifikat, što ga smešta u uređaje koji stvaraju visokokvalitetan zvuk. Tehnologija brzog punjenja sve je naprednija, što je slučaj i sa realme 8 Pro modelom. Mada baterija ima 4500 mAh, telefon podržava SuperDart punjenje od 50W, što znači da se baterija puni od 0 do 100% za 47 minuta. Pored toga, korisnik može upaliti režim za uštedu energije u kojem 5% baterije traje i do 32 sata. Dizajneri iz realme-ja želeli su da 8 Pro model bude prepoznatljiv, te njegova pozadina podseća na teksturu mineralnog kristala sa mat površinom. Korisnike može iznenaditi ako telefon počne da im sija u mraku, ali to je rezultat fluorescentnog materijala na pozadini telefona. Na našem tržištu biće dostupan u Infinity plavoj i Infinity crnoj boji. Ostanite uz TagMediaTV za još informacija o najnovijim telefonima! 👉 Za više informacija posetite naš sajt: 🤍 Posetite naše naloge na društvenim mrežama: ☑ 🤍 ➡ 🤍 ▶ 🤍

B&L Recenzije | Resident Evil 2 (2019) | X Gon' Give It To Ya!

33
10
0
00:17:14
27.03.2020

U ovom teškom vremenu uspjeli smo na vrijeme izbaciti posljednju od naših Buraz&Lega retrospektivnih recenzija! Na redu je najnovija i još uvijek relevantna igra iz serijala, Resident Evil 2 u kojem još jednom pratimo avanture našeg Leona Lučića Kennedyja i sestre najjačeg čovjeka u svemiru, Claire Redfield. Koliko je nova perspektiva u trilogiji zaista dobra i je li naš Buraz Petar pokleknuo pred napornim Mr. X-om? Iako izlazak Resident Evila 3 nećemo moći ovjekovječiti kao što smo planirali, Petar će vam svejedno pokazati svoj prvi pokušaj u novoj epizodi Buraz&Lega Recenzija +. Pazite se, ostanite doma i potrudite se da ovaj kaos što prije prođe! - Resident Evil Font Credits: 🤍 Music Credits: ''The Book of Truth'' ''R.P.D. Hall'' ''Raccoon City'' ''Black Impact'' ''Collapse'' ''Credits'' Composed by: Shusaku Uchiyama / Zhenlan Kang / Tadayoshi Makino / Yuichi Tsuchiya / Kentaro Nakashima ''Saudade'' by Cody Matthew Johnson ft. Shim Property of: Capcom Co., Ltd. All rights reserved. #ResidentEvil2 #ResidentEvil2Remake #review

Regulopres Recenzije

1
1
1
00:01:09
19.11.2021

💗 Regulopres Recenzije - 🤍 Regulopres - ovaj proizvod reguliše krvni pritisak i liječi hipertenziju, zahvaljujući pročišćavanju žila - Normalizacija srčanog ritma nakon završetka tretmana - Normalizacija arterijskog krvnog pritiska u 1-2 dana od primjene lijeka - Odsutnost bilo kakvih neželjenih reakcija tokom liječenja - Povećanje efikasnosti lečenja hroničnih bolesti - Potpuno čišćenje krvnih sudova od holesterola nakon tretmana - Poboljšanje općeg zdravstvenog stanja ✱ Regulopres Recenzije - 🤍 Nečistoće iz krvnih žila mogu uzrokovati pojavu sljedećih bolesti: - Tromboza vena i arterija. Depoziti nečistoće iz krvnih žila formiraju tromb i uzrokuju uništenje krvne žile, što može dovesti do smrti grupe ćelija iz organizma. Ako se tromb odveže i dospije u krvotok, može doći do začepljenja krvnih žila u srcu, srčanog zastoja, što u 70% slučajeva uzrokuje smrt pacijenta. - Ateroskleroza. Žile prestaju funkcionisati: male žile su potpuno začepljene, a glavne sadrže velike naslage holesterola. - Ishemijska bolest srca. Nastaje zbog redovnog nedostatka krvi u koronarnim žilama, a koja se razvija zbog nečistoće u žilama. - Proširene vene. Pojavljuju se unutar tijela, a ne samo na nogama (što je za žene alarmantno). Hemoroidi su posljedica venske dilatacije. - Moždani udar. Poremećaji opskrbe krvlju u moždanom tkivu uzrokuju smrt nervnih završetaka, što dovodi do gubitka određenih funkcija. - Hipertenzija. Nečistoće iz krvnih žila uzrokuju sužavanje lumena i povećanje krvnog tlaka. Komentari Amila Prije mjesec dana započela sam liječenje proizvodom Regulopres. Ponekad sam imala visok krvni pritisak i nepravilan srčani ritam. Koristim ga već 2 sedmice. Krvni pritisak se vratio u normalu. Osjećam se potpuno zdravo. Regulopres Recenzije: 🤍

Назад
Что ищут прямо сейчас на
recenzije raid дрекстар паучиха Jo Joseph | Syro Malabar Sabha bandhana заря c4 Samina pasha aaj ki video skse64 Rog pradeep mishra Powerbank MaVik заря рагнарёка lugar красивые стихи L2gamers L2c Влияние поставщиков IPX LIONEL VS ALAIN Hover H5