Moj bubrrec

Moj bubrrec смотреть последние обновления за сегодня на .

MOJ BUBRREC - Kenge per femije - Lady Bug - Song for children by Studio "Çamarroket"

22451876
32497
0
00:02:54
20.03.2019

The song "cockroach" is a new creation by Studio "Camarroket" accompanied by animated 3D video. - Orchestrated: BRUNO QERIMAJ - Worked with the vocal: ALMA STRAZIMIRI - Singed by: GREIS GJIKA - 3D Animation: ERVIN ZORBA - Created by Studio: "Çamarrokët" All right reserved "Camarroket"

Moj Bubrrec | Këngë për fëmijë | Bubrreci TV

16688495
27815
0
00:02:41
26.01.2019

Moj Bubrrec - Kenge per Femije Shqip nga Bubrreci TV ✔️Spotify : 🤍 • Bubrreci TV - Moj Bubrrec (Këngë për fëmijë) • Moj bubrrec është kënga më e dashur për fëmijë në gjuhën shqipe e ri-krijuar nga platforma Bubrreci TV - kanal edukativ i dedikuar për fëmijët shqiptar të moshave 0 deri 6 vjeç. Fëmijët kënaqen duke e kënduar dhe duke kërcyer me këtë këngë. ▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬ 📌𝗣𝗲𝗿𝘀𝗵𝗸𝗿𝗶𝗺𝗶 𝗶 𝗞𝗮𝗻𝗮𝗹𝗶𝘁 𝘁𝗲 𝗬𝗼𝘂𝗧𝘂𝗯𝗲-𝗶𝘁 👇🏻 • Bubrreci TV • Bubrreci TV është një platformë e edukimit digjital që prodhon këngë dhe video-animacione në gjuhën shqipe për fëmijët e moshave dy deri gjashtë vjeçare, të përshtatshme për fëmijët të cilët i ndjekin çerdhet/kopshtet dhe klasët parashkollore. • Të gjitha materialet janë të realizuara me standarde dhe konform planprogrameve mësimore për fëmijët e këtyre moshave, të përshtatura me aftësitë e tyre për t'i kuptuar këto video mësime. • Qëllimi i "Bubrreci TV" është edukimi i fëmijëve shqiptarë në mbarë botën qysh në moshë të hershme, duke synuar që përmes këngës dhe argëtimit ashtu siç janë të krijuara mësimet tona, fëmijët t'i mësojnë gjërat më bazike mbi sjelljen, respektin, njohuritë mësimore nga ato më fillestaret, siç janë shkronjat, numrat, ushqimet dhe shumë gjëra elementare të jetës për të cilat ata kanë nevojë. • Ne synojmë të kontribuojmë direkt edhe tek fëmijët shqiptarë në diasporë, duke i'u ndihmuar që të mësojnë gjuhën shqipe qysh nga moshat e hershme sepse besojmë që është shumë e rëndësishme që për shkak të mos-deformimit të dialektit së pari ta mësojnë gjuhën amtare dhe më pas t'i mësojnë gjuhët e huaja të vendeve në të cilat jetojnë! ▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬ 📌Social Media: ★ Subscribe us on YouTube : 🤍 ★ Like us on Facebook : 🤍 ★ Follow us on Instagram : 🤍 ★ Twitter : 🤍 ★ Grupi Gratë Shqiptare : 🤍 ▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬ ★ Bubrreci TV - Këngët në Spotify ★ Moj Bubrrec: 🎧 Listen on Spotify / Download on iTunes 👇🏼 🤍 Alfabeti: 🎧 Listen on Spotify / Download on iTunes 👇🏼 ► 🤍 Dhjete ne Krevat: 🎧 Listen on Spotify / Download on iTunes 👇🏼 🤍 Familja e Gishtave: 🎧 Listen on Spotify / Download on iTunes 👇🏼 🤍 Happy Birthday: 🎧 Listen on Spotify / Download on iTunes 👇🏼 🤍 Numrat: 🎧 Listen on Spotify / Download on iTunes 👇🏼 🤍 Koka Krähet Gjunjet die Gishtat: 🎧 Listen on Spotify / Download on iTunes 👇🏼 🤍 Rrotat e Autobusit: 🎧 Listen on Spotify / Download on iTunes 👇🏼 🤍 Si Ti Pastrojme Dhembet: 🎧 Listen on Spotify / Download on iTunes 👇🏼 🤍 Ushqim I Shendetshem: 🎧 Listen on Spotify / Download on iTunes 👇🏼 🤍 ▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬ ★ Bubrreci TV - Të gjitha videot ★ ► Moj Bubrrec: 🤍 ► Qingji Vogel: 🤍 ► Macja le te lahet: 🤍 ► O sa mire O sa keq: 🤍 ► Kafshët Shtëpiake: 🤍 ► Kënga e ditëlindjes: 🤍 ► Familja e Gishtave: 🤍 ► Alfabeti ne Gjuhen Shqipe: 🤍 ► Indianet e vegjel: 🤍 ► Qytetet Shqiptare: 🤍 ► Koka, krahet, gjunjët dhe gishtat: 🤍 ► Kenga per Dhembet: 🤍 ► Frutat per femije: 🤍 ► 10 Bebet ne krevat: 🤍 ► Autobusi per femije: 🤍 ► Ninulla Shqip 1: 🤍 ► Ninulla Shqip 2: 🤍 ► Numrat per femije: 🤍 ► Dhjete Indianet: 🤍 ► Dhjete Maçokët: 🤍 ► Dhjetë Arinjët: 🤍 ► Fjalë të ndryshme: 🤍 ► Ngjyrat për fëmijë: 🤍 ▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬ • Të gjitha të drejtat e videove të publikuara i takojnë "Bubrreci TV" të cilat janë të mbrojtura ligjërisht. Videot nga ky kanal nuk mund të kopjohen, të gjithë shkelësit e të drejtave do të ndjeken penalisht sipas dispozitave ligjore në fuqi. • Për çdo informacion të mëtejshëm kontaktoni tek adresa: bubrreci.tv🤍gmail.com Five Little Ducks - THE BEST Songs for Children | LooLoo Kids #bubrrecitv #kengeperfemije #mojbubrrec #loolookids #songforchildren #cocomelon #loolookids #looloo #chuchutv #kengeperfemije #cocomelon #këngëpërfëmijë #albaniansong #albanisch #canzoniperbambini #kidssongs #hiteshqip

O Bubrrec Kenge Per femij

11873766
27322
0
00:02:27
07.09.2016

O sa mir o sa keq, Macja le te lahet, Hapa Dollapa, Tring Zilja, Moj Bubrrec, Ne Tropik, o Macok

22273098
24656
0
00:29:48
25.08.2019

Te gjitha kenget per femijë - Orchestrated: BRUNO QERIMAJ - Worked with the vocal: ALMA STRAZIMIRI - Singed by: All childrens - 3D Animation: ERVIN ZORBA - Created by Studio: "Çamarrokët" All right reserved "Camarroket"

Moj bubrrec - Ne jemi gjelberimi - Do re mi - Kominoshe - Kenge per femije.

6376792
9110
0
00:10:55
07.05.2020

- Orchestrated: BRUNO QERIMAJ - Worked with the vocal: ALMA STRAZIMIRI - Singed by: GREIS GJIKA, ANJA MYRTAJ, ALISA PAPA, - 3D Animation: ERVIN ZORBA - Created by Studio: "Çamarrokët" All right reserved "Camarroket"

MOJ BUBRREC | Kenge per Femije | Children's Song

3955748
5175
0
00:03:17
31.08.2020

Moj Bubrrec - Këngë për fëmijë Amar kidSongs A channel created to entertain children. It contains mostly songs and animations for kids. Thank you for watching. Amar kidSongs Përmbanë këngë edukative për fëmijë të punuara dhe realizuara në mënyrë profesionale, qëllimi i këtij kanali është edukimi i fëmijëve në mbarë botën qysh në moshë të hershme, duke synuar që përmes këngës dhe argëtimit të lundrojmë së bashku në botën e pafund dhe të magjishme të muzikës! Lyrics - Teksti: Moj Bubrrec Moj bubrrec, moj bubrrec, Ti gjithë ditën rrin t'uj hecë, Mbledhë e mbledhë e grumbullon, A thu vallë për mu punon? Mbledhë e mbledhë e grumbullon, A thu vallë për mu punon...? Moj bubrrec po vij me t'pa, Një barrë dru ma jep hua, Se ta laj porsa t'vij vera, Për një palë t'jap dy të tjera, Se ta laj porsa t'vij vera, Për një palë t'jap dy të tjera... Mos harroni të na ndiqni për më shumë video... Please Subscribe! FACEBOOK - 🤍 INSTAGRAM - 🤍

MOJ BUBRREC - Kenge per femije - Song for children by - MACOKU TV

750163
1118
0
00:02:30
19.01.2021

The song "MOJ BUBRREC" "LADY BUG" is a new creation by Studio "Macoku" accompanied by animated 3D video. - Orchestrated: BRUNO QERIMAJ - Worked with the vocal: KLOUDENNAS - Singed by: KLOUDENNAS QERIMAJ - 3D Animation: ADMIR KUSI - Created by Studio: "MACOKU TV " All right reserved "MACOKU TV"

5 Rosa te Vogla (Kenge Per Femije)│ Bleta ™

34043215
42627
0
00:03:18
30.09.2018

5 rosa te vogla. 5 little ducks. education, kenge per femije

MACJA LE TE LAHET - Kenge per femije - Swimming Cat, Song for children - Macoku Tv

34194399
57000
0
00:02:39
11.09.2017

The song Swimmin Cat is created by studio Macoku accompanied by animation 3D - 3D animated: Admir Kusi - Song: Public - Created by: Studio Macoku

Moj bubrrec

18164
206
3
00:00:13
26.11.2020

Moj Bubrrec Kenge SHQIP - ALBANISCHES Lied (PA REKLAMA)

2969185
3991
0
00:02:27
23.07.2019

TEKSTI: Param param pam pam Param param pam pam Moj bubrrec, moj bubrrec Ti gjithë ditën rrrin tuj ec Mbledh e mbledh e grumbullon A thu vallë për mu punon Param param pam pam Param param pam pam Moj bubrrec po vi me t'pa një varg grurë ma jep hua Se t'a laj porsa t'vij vera për një varg t'jap dy të tjera

Moj Bubrrec KENGE SHQIP - Kleines Lamm ALBANISCHES Lied

7045636
10895
0
00:02:26
23.07.2019

TEKSTI: Param param pam pam Param param pam pam Moj bubrrec, moj bubrrec Ti gjithë ditën rrrin tuj ec Mbledh e mbledh e grumbullon A thu vallë për mu punon Param param pam pam Param param pam pam Moj bubrrec po vi me t'pa një varg grurë ma jep hua Se t'a laj porsa t'vij vera për një varg t'jap dy të tjera

Hapa dollapa, Kokashta, Ne jemi gjelberimi, Bum cu rrezova, Sa do doja nje qenush, Kenge per femije.

13758255
23897
0
00:11:58
06.05.2020

- Orchestrated: BRUNO QERIMAJ - Worked with the vocal: ALMA STRAZIMIRI - Singed by: MEI DALLASHI, ELISA HYSKO, ANJA MYRTAJ, KLOUDENNAS QERIMAJ - 3D Animation: ERVIN ZORBA - Created by Studio: "Çamarrokët" All right reserved "Camarroket"

macja le te lahet kenge (Kenge per femije) │ Bleta ™

41340217
54943
0
00:01:24
12.09.2015

macja le te lahet kenge. education, kenge per femije,kids song, cat song

The Ants Go Marching | Moj Bubrrec | Kenge per femije

7030
58
0
00:03:31
19.09.2022

The Ants Go Marching | Moj Bubrrec | Kenge per femije GuGu GuGu është një kanal tepër edukativ për fëmijët tuaj të cilët mund të shijojnë kompozimet tona për t’i gëzuar dhe argëtuar! Buzëqeshja dhe Edukimi i fëmijëve tuaj është fokusi ynë parësor! Lyrics: Param-param-pam-pam, param-param-pam-pam, moj bubrrec, moj bubrrec, ti gjithë ditën rrin tuj ec, mbledh e mbledh e grumbullon, a thu vallë për mu punon, mbledh e mbledh e grumbullon, a thu vallë për mu punon. ref: moj bubrrec, moj bubrrec, ti gjithë ditën rrin tuj ec, mbledh e mbledh e grumbullon, a thu vallë për mu punon, mbledh e mbledh e grumbullon, a thu vallë për mu punon. param-param-pam-pam, param-param-pam-pam, moj bubrrec po vi me t'pa, një varg grunë ma jep hua se t'a laj porsa t'vij vera, për një varg t'jap dy të tjera, se t'a laj porsa t'vij vera, Composer artanger : Petrit Jakupi Mix Master: Enrik Shehu Rec Mix Master: Endri Dibra Fequency Production Singed by: Sibora Bala 3D Animation: Meta CG 🔔 Bëni subscribe në kanalin tonë për të parë video të reja çdo javë! 🤍 sub_confirmation=1 🎵 Na ndiqni në Instagram: 🤍 Këngë për fëmijë | GuGu Kids | Video të animuara për fëmijë Inspired Children are the Lord's reward and gift. Psalm 127:3 Copyright © GuGu. All rights reserved. #kengeperfemije #mojbubrrec #obubrrec #songforchildren #antsgomarching

moj bubrrec

28923
109
00:02:27
13.01.2015

Moj bubrrec

20223
58
8
00:00:36
23.12.2018

Princesha Morina - Ne katun ka qka ska Muzikli Stilin kshtu e kam

49489905
61432
00:03:16
06.01.2013

Text; music: Naim Krasniqi Video: Polifonia AV Polifonia Contact: +383 45 834 047

MACJA LE TE LAHET Këngë për fëmijë

904632
1279
0
00:02:41
21.06.2020

MACJA LE TE LAHET - Këngë për fëmijët ne gjuhën shqipe nga Bubrreci TV ✔️Spotify: 🤍 📌 Macja le te lahet (Këngë për fëmijë) nga Bubrreci TV 👇🏻 Macja le te lahet njera nder kenget me te dashura per femijet permes te ciles ata argetohen cdo here qe luhet dhe eshte njera nga kenget te cilat i mesojne ne kopshtet e tyre te cilat ata i ndjekin. ▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬ 📌Social Media: ★ Subscribe us on YouTube : 🤍 ★ Like us on Facebook : 🤍 ★ Follow us on Instagram : 🤍 ★ Twitter : 🤍 ★ Grupi Gratë Shqiptare : 🤍 ▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬ ★ Bubrreci TV - Këngët në Spotify ★ Moj Bubrrec: 🎧 Listen on Spotify / Download on iTunes 👇🏼 🤍 Alfabeti: 🎧 Listen on Spotify / Download on iTunes 👇🏼 ► 🤍 Dhjete ne Krevat: 🎧 Listen on Spotify / Download on iTunes 👇🏼 🤍 Familja e Gishtave: 🎧 Listen on Spotify / Download on iTunes 👇🏼 🤍 Happy Birthday: 🎧 Listen on Spotify / Download on iTunes 👇🏼 🤍 Numrat: 🎧 Listen on Spotify / Download on iTunes 👇🏼 🤍 Koka Krähet Gjunjet die Gishtat: 🎧 Listen on Spotify / Download on iTunes 👇🏼 🤍 Rrotat e Autobusit: 🎧 Listen on Spotify / Download on iTunes 👇🏼 🤍 Si Ti Pastrojme Dhembet: 🎧 Listen on Spotify / Download on iTunes 👇🏼 🤍 Ushqim I Shendetshem: 🎧 Listen on Spotify / Download on iTunes 👇🏼 🤍 ▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬ ★ Bubrreci TV - Të gjitha kenget per femije ★ ► Moj Bubrrec: 🤍 ► Qingji Vogel: 🤍 ► Macja le te lahet: 🤍 ► O sa mire O sa keq: 🤍 ► Kafshët Shtëpiake: 🤍 ► Kënga e ditëlindjes: 🤍 ► Familja e Gishtave: 🤍 ► Alfabeti ne Gjuhen Shqipe: 🤍 ► Indianet e vegjel: 🤍 ► Qytetet Shqiptare: 🤍 ► Koka, krahet, gjunjët dhe gishtat: 🤍 ► Kenga per Dhembet: 🤍 ► Frutat per femije: 🤍 ► 10 Bebet ne krevat: 🤍 ► Autobusi per femije: 🤍 ► Ninulla Shqip 1: 🤍 ► Ninulla Shqip 2: 🤍 ► Numrat per femije: 🤍 ► Dhjete Indianet: 🤍 ► Dhjete Maçokët: 🤍 ► Dhjetë Arinjët: 🤍 ► Fjalë të ndryshme: 🤍 ► Ngjyrat për fëmijë: 🤍 ▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬ • Të gjitha të drejtat e videove të publikuara i takojnë "Bubrreci TV" të cilat janë të mbrojtura ligjërisht. Videot nga ky kanal nuk mund të kopjohen, të gjithë shkelësit e të drejtave do të ndjeken penalisht sipas dispozitave ligjore në fuqi. • Për çdo informacion të mëtejshëm kontaktoni tek adresa: bubrreci.tv🤍gmail.com ★ Moj Bubrrec eshte kenga tjeter me e dashur per femijet shqiptare: 🤍 #bubrrecitv #kengeperfemije #macjaletelahet

O SA MIRE O SA KEQ | Këngë për fëmijë shqip #kengeperfemije

1177861
1833
0
00:02:35
09.07.2020

O SA MIRE O SA KEQ | Këngë për fëmijë shqip ✔️Spotify: 🤍 📌 O sa mire, O sa keq (Këngë për fëmijë) nga Bubrreci TV 👇🏻 O sa mire o sa keq eshte njera nder kenget me te dashura per femijet ne youtube dhe qe kendohet ne cdo cerdhe dhe shtepi shqiptare! ▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬ 📌Social Media: ★ Subscribe us on YouTube : 🤍 ★ Like us on Facebook : 🤍 ★ Follow us on Instagram : 🤍 ★ Twitter : 🤍 ★ Grupi Gratë Shqiptare : 🤍 ▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬ ★ Bubrreci TV - Këngët në Spotify ★ Moj Bubrrec: 🎧 Listen on Spotify / Download on iTunes 👇🏼 🤍 Alfabeti: 🎧 Listen on Spotify / Download on iTunes 👇🏼 ► 🤍 Dhjete ne Krevat: 🎧 Listen on Spotify / Download on iTunes 👇🏼 🤍 Familja e Gishtave: 🎧 Listen on Spotify / Download on iTunes 👇🏼 🤍 Happy Birthday: 🎧 Listen on Spotify / Download on iTunes 👇🏼 🤍 Numrat: 🎧 Listen on Spotify / Download on iTunes 👇🏼 🤍 Koka Krähet Gjunjet die Gishtat: 🎧 Listen on Spotify / Download on iTunes 👇🏼 🤍 Rrotat e Autobusit: 🎧 Listen on Spotify / Download on iTunes 👇🏼 🤍 Si Ti Pastrojme Dhembet: 🎧 Listen on Spotify / Download on iTunes 👇🏼 🤍 Ushqim I Shendetshem: 🎧 Listen on Spotify / Download on iTunes 👇🏼 🤍 ▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬ ★ Bubrreci TV - Të gjitha kenget per femije ★ ► Moj Bubrrec: 🤍 ► Qingji Vogel: 🤍 ► Macja le te lahet: 🤍 ► O sa mire O sa keq: 🤍 ► Kafshët Shtëpiake: 🤍 ► Kënga e ditëlindjes: 🤍 ► Familja e Gishtave: 🤍 ► Alfabeti ne Gjuhen Shqipe: 🤍 ► Indianet e vegjel: 🤍 ► Qytetet Shqiptare: 🤍 ► Koka, krahet, gjunjët dhe gishtat: 🤍 ► Kenga per Dhembet: 🤍 ► Frutat per femije: 🤍 ► 10 Bebet ne krevat: 🤍 ► Autobusi per femije: 🤍 ► Ninulla Shqip 1: 🤍 ► Ninulla Shqip 2: 🤍 ► Numrat per femije: 🤍 ► Dhjete Indianet: 🤍 ► Dhjete Maçokët: 🤍 ► Dhjetë Arinjët: 🤍 ► Fjalë të ndryshme: 🤍 ► Ngjyrat për fëmijë: 🤍 ▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬ • Të gjitha të drejtat e videove të publikuara i takojnë "Bubrreci TV" të cilat janë të mbrojtura ligjërisht. Videot nga ky kanal nuk mund të kopjohen, të gjithë shkelësit e të drejtave do të ndjeken penalisht sipas dispozitave ligjore në fuqi. • Për çdo informacion të mëtejshëm kontaktoni tek adresa: bubrreci.tv🤍gmail.com ★ Moj Bubrrec eshte kenga tjeter me e dashur per femijet shqiptare: 🤍 #bubrrecitv #kengeperfemije #qingjivogel #mojbubrrec #macjaletelahet #songforchildren #cocomelon #loolookids #looloo #chuchutv #qingji #qengji

3 ROSAKET DHE DHELPRA

7842677
12390
0
00:02:59
07.09.2021

3 ROSAKET DHE DHELPRA (Kenge per Femije) Per me shume video klikoni ketu: 🤍 Music & Animation : Luan Xhaferaj Teksti : Luan Xhaferaj Kendon : Joan Xhaferaj Music and Lyrics: Copyright ''Alpha Kids songs''

Nëse ti je i gëzuar | Kenge per femije te vegjel shqip - HeyKids

180145
544
0
00:17:14
04.05.2022

Këngët më të bukura për fëmijë: NËSE TI JE I LUMTUR dhe shumë këngë të tjera për fëmijë! (🔔) Subscribe ▶ 🤍 Lista e muzik për fëmijë ▶ 🤍 0:00 Nëse ti je i gëzuar - kercim per femije 1:19 Shi Shi ik Andej: 🤍 3:16 Vëlla Arbër: 🤍 5:05 Plaku Donald kishte një fermë: 🤍 8:08 Pesë Rosakët: 🤍 9:51 Merimanga e Vogël: 🤍 11:25 Kokë, shpatulla, gjunjë dhe këmbë: 🤍 12:50 Rrotat e Autobuzit: 🤍 15:09 Lundro Lundro Lundro me Varkë: 🤍 Teksti: Nëse ti je i gëzuar - Nëse ti je i gëzuar përplas duart Nëse ti je i gëzuar përplas duart Nëse ti je i gëzuar, dhe buzëqesh i lumturuar Nëse ti je i gëzuar përplas duart Nëse ti je i gëzuar kërcit gishtat Nëse ti je i gëzuar kërcit gishtat Nëse ti je i gëzuar, dhe buzëqesh i lumturuar Nëse ti je i gëzuar kërcit gishtat Nëse ti je i gëzuar përplas këmbët Nëse ti je i gëzuar përplas këmbët Nëse ti je i gëzuar, dhe buzëqesh i lumturuar Nëse ti je i gëzuar përplas këmbët Nëse ti je i gëzuar përplas duart Nëse ti je i gëzuar kërcit gishtat Nëse ti je i gëzuar, dhe buzëqesh i lumturuar Nëse ti je i gëzuar përplas këmbët Nëse ti je i gëzuar, dhe buzëqesh i lumturuar Nëse ti je i gëzuar thuaj "Urra" Na gjeni në Facebook: ▶ 🤍 HeyKids in Albanian - Këngë shqipe për fëmijë © 2022 Vveee Media Limited. #kengeperfemije #HeyKidsShqiperise

Ku o bubrreci

2078881
4276
83
00:02:27
02.02.2017

QINGJI VOGEL / Kenge per femije - PICIRUKU TV

557289
835
0
00:03:14
08.08.2020

Ne kete Kanal do te gjeni Kenge dhe lojra te animuara per Femije. Qingji i vogël, Ne jemi gjelbërimi, Kënga e gjyshes, Macja le të lahet, Dhuratë për ditëlindje, Moj Bubrrec, Ne jemi dy shqiponja, Tring zilja, C’u rrëzova, O sa mir o sa keq, Në tropik, Sa do doja një qenush, Do re mi xhaxhi c’bën në pjano ti, Kominoshe pune, O maçok çamarok, Hapa dollapa, Kokëkashta, Këngë për fëmijë Shqip.

Moj Bubrrec - Bubrreci - O bubrrec - Kenge per femije

2923
23
0
00:02:39
23.05.2022

Moj bubrrec - bubrreci - o bubrrec - Kenge per femije Moj Bubrrec eshte nje nder kenget me te bukura per femije e risjelle per ju nga Capricorn AL. Abonohuni ne kanalin tone per te shijuar te gjitha kenget dhe videot edukative per femije. Muzika : Leonard Deda Teksti : Tefik Gjyli © All right reserved by Capricorn AL ►SUBSCRIBE: 🤍 ►Këngë të tjera: 🤍 ►Nëse ju pëlqeu kjo video, ju lutem shtypni LIKE, dhe shpërndajeni videon tonë! Ju faleminderit për shikimin! ►FACEBOOK : 🤍 ►TWITTER : 🤍 Këtu do të gjeni të gjitha këngët për fëmijë nga Capricorn™ : Viti i Ri - Patat Notojne - Moj Bubrrec - O Macok Camarok - Qingji i vogel - Shi shi lagashi - Sa do doja nje qenush - Ne Tropik - Macja le te lahet - Festivali i Pyllit - Hapa dollapa - Kenga e Gjyshes - Do Re Mi - Dhurate per ditelindje - O sa mire, O sa keq - Tring zilja tringellon - Kokekashta - Kenga e Nenes - Ç'u rrëzova - Ne jemi gjelbërimi #Mojbubrrec #bubrreci #bubrrec

O Macok Camarrok | Song for Children | Kolopucat.tv

12678786
18516
00:03:25
15.09.2019

Cats can be very good friends to play but they are also good runners and mice must careful. - Orchestrated: BRUNO QERIMAJ - Worked with the vocal: ALMA STRAZIMIRI - Singed by: NIKOL AZIZAJ - 3D Animation: KOLOPUCAT.TV - All right reserved KOLOPUCAT.TV

Moj Bubrrec |Këngë për fëmijë|Nursery Rhymes|Bimbambumtv #kengeperfemije #mojbubrrec

33614
73
0
00:02:19
03.01.2020

Subscribe për më shumë video ! Video dhe këngë të tjera për fëmijë . Kliko linkun poshtë Autobusi : 🤍 Kënga e gjyshes : 🤍 Nëse ti je i lumtur : 🤍 Johny Johny Yes pap Shqip : 🤍 Higjena e trupit : 🤍 Fjalêt Magjike : 🤍 Shi Shi Largohu ti : 🤍 Ja na erdhi viti i ri : 🤍 Ninulla për fëmijë : 🤍 Ninulla për fëmijë : 🤍 Hapa Dollapa : 🤍 Pjeset e trust : 🤍 Nëse ti je i lumtur : 🤍 Autori : BimBamBum.Tv Adresat tona online: Facebook : 🤍 Instagram : 🤍 Twitter: 🤍bimbambum.tv Web : 🤍 Nuk lejohet riprodhimi dhe abuzimi mbi videot dhe këngët e kanalit bimbambum.tv nga individë të cilët nuk janë të autorizuar ! Për cdo shkelje të të drejtave tona do ndiqeni ligjërisht! Për më shumë informacione jeni të lutur të kontaktoni në adresën tonë të e-mail bimbambum.tv🤍gmail.com ©️2020

Qupa Qupa Mami | Këngë për fëmijë | Bubrreci TV

571463
692
0
00:05:17
17.04.2022

Qupa Qupa Mami - Këngë për fëmijë | Bubrreci TV Nursery Rhymes ✔️Spotify: 🤍 📌 Qupa Qupa Mami (Këngë për fëmijë) nga Bubrreci TV 👇🏻 Qupa Qupa Mami eshte njera nder kenget me te dashura per femijet ne youtube dhe qe kendohet ne cdo cerdhe dhe shtepi shqiptare! Me kete kenge femijet mesohen me ndjenjen e bukur qe i'u krijohet pasi ata te bejne dushin. Permes kesaj kenge atyre i'u largohet fobia nga uji dhe ndrojtja nga te berit dush. ▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬ 📌Social Media: ★ Subscribe us on YouTube : 🤍 ★ Like us on Facebook : 🤍 ★ Follow us on Instagram : 🤍 ★ Twitter : 🤍 ★ Grupi Gratë Shqiptare : 🤍 ▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬ ★ Bubrreci TV - Këngët në Spotify ★ Moj Bubrrec: 🎧 Listen on Spotify / Download on iTunes 👇🏼 🤍 Qupa Qupa Mami: 🎧 Listen on Spotify / Download on iTunes 👇🏼 🤍 Alfabeti: 🎧 Listen on Spotify / Download on iTunes 👇🏼 ► 🤍 Dhjete ne Krevat: 🎧 Listen on Spotify / Download on iTunes 👇🏼 🤍 Familja e Gishtave: 🎧 Listen on Spotify / Download on iTunes 👇🏼 🤍 Happy Birthday: 🎧 Listen on Spotify / Download on iTunes 👇🏼 🤍 Numrat: 🎧 Listen on Spotify / Download on iTunes 👇🏼 🤍 Koka Krähet Gjunjet die Gishtat: 🎧 Listen on Spotify / Download on iTunes 👇🏼 🤍 Rrotat e Autobusit: 🎧 Listen on Spotify / Download on iTunes 👇🏼 🤍 Si Ti Pastrojme Dhembet: 🎧 Listen on Spotify / Download on iTunes 👇🏼 🤍 Ushqim I Shendetshem: 🎧 Listen on Spotify / Download on iTunes 👇🏼 🤍 ▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬ ★ Bubrreci TV - Të gjitha kenget per femije ★ ► Moj Bubrrec: 🤍 ► Qingji Vogel: 🤍 ► Macja le te lahet: 🤍 ► O sa mire O sa keq: 🤍 ► Kafshët Shtëpiake: 🤍 ► Kënga e ditëlindjes: 🤍 ► Familja e Gishtave: 🤍 ► Alfabeti ne Gjuhen Shqipe: 🤍 ► Indianet e vegjel: 🤍 ► Qytetet Shqiptare: 🤍 ► Koka, krahet, gjunjët dhe gishtat: 🤍 ► Kenga per Dhembet: 🤍 ► Frutat per femije: 🤍 ► 10 Bebet ne krevat: 🤍 ► Autobusi per femije: 🤍 ► Ninulla Shqip 1: 🤍 ► Ninulla Shqip 2: 🤍 ► Numrat per femije: 🤍 ► Dhjete Indianet: 🤍 ► Dhjete Maçokët: 🤍 ► Dhjetë Arinjët: 🤍 ► Fjalë të ndryshme: 🤍 ► Ngjyrat për fëmijë: 🤍 ▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬ • Të gjitha të drejtat e videove të publikuara i takojnë "Bubrreci TV" të cilat janë të mbrojtura ligjërisht. Videot nga ky kanal nuk mund të kopjohen, të gjithë shkelësit e të drejtave do të ndjeken penalisht sipas dispozitave ligjore në fuqi. • Për çdo informacion të mëtejshëm kontaktoni tek adresa: bubrreci.tv🤍gmail.com ★ Moj Bubrrec eshte kenga tjeter me e dashur per femijet shqiptare: 🤍 #bubrrecitv #kengeperfemije #qupaqupa #mojbubrrec #macjaletelahet #songforchildren #cocomelon #loolookids #looloo #chuchutv #qingji #qengji

Tingujt e kafshëve dhe 31 minuta me këngët më të mira për fëmijë | Ga Ga Këngë për fëmijë

3036621
5070
0
00:31:36
18.02.2021

Beni dhe motra e tij argëtohen pa fund derisa luajnë lojën “çfarë po sheh ti?” Ata takojnë kafshë miqësore si macet, qentë, derrkucët, kuajt dhe delet e bardha. Tingujt e kafshëve- Këngët më të mira për fëmijë nga Ga Ga Këngë për fëmijë! Në Ga Ga Këngë për fëmijë ne e dimë që fëmijët janë të lumtur, kuriozë dhe krijues. Prandaj, kemi sjellur 3D animacione për fëmijë për të stimuluar imagjinatën e tyre dhe për t'i mbushur zemrat e tyre me gëzim dhe çudi! 🔔Bëni subscribe kanalin tonë për të parë video të reja çdo javë! 🤍 👍Bëni like faqen tonë në Facebook! 🤍 🎵Instagram: 🤍 🎵 🎵 🎵 Teksti i këngës më poshtë! 👇 Çfarë po sheh ti? Unë shoh një mi Skuik - skuik - skuik Çfarë po sheh tash? Unë shoh një macë Mjau- mjau - mjau Çfarë po sheh ti? Unë shoh një qen  ham - ham- ham Çfarë po sheh tash? Unë shoh një kalë Nej - nej - nej Çfarë po sheh ti? Unë shoh një dele Be - be - be  Çfarë po sheh ti? Është një derrkuc Ojnk - ojnk - ojnk Çfarë po sheh ti? Unë shoh një pulë Klak - klak- klak Çfarë po sheh ti? Unë shoh një rosë Kuak - kuak - kuak Çfarë po sheh ti? Është një bretkosë Rrik - rrak - rrokë 🎵 🎵 🎵 Ga Ga Këngë për fëmijë është e licensuar nga LooLoo Kids. Teksti: Liridona Syla Inçizimi, miksimi dhe masterizimi: Dream House Studio Këndon: Margarita Daci Boshnjaku dhe Genc Salihu Producent: Arianit Fazliu LooLoo Kids in Albanian is powered by: Alternative Education L.L.C Këngë për fëmijë | LooLoo Kids in Albanian | Video të animuara për fëmijë #kengeperfemije #edukim #perralla

Familja e Gishtave | Këngë për fëmijë shqip

395991
708
0
00:02:25
05.08.2020

Familja e Gishtave | Këngë Për Fëmijë Shqip nga Bubrreci TV ✔️Spotify: 🤍 📌 Familja e Gishtave (Këngë për fëmijë) nga Bubrreci TV 👇🏻 Familja e Gishtave apo Finger Family eshte njera nder kenget me te dashura per femijet ne youtube dhe qe kendohet ne cdo cerdhe dhe shtepi shqiptare! Permes kesaj kenge dhe video femijet i mesojne gishtat e dores dhe antaret e tyre te familjes. ▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬ 📌Social Media: ★ Subscribe us on YouTube : 🤍 ★ Like us on Facebook : 🤍 ★ Follow us on Instagram : 🤍 ★ Twitter : 🤍 ★ Grupi Gratë Shqiptare : 🤍 ▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬ ★ Bubrreci TV - Këngët në Spotify ★ Moj Bubrrec: 🎧 Listen on Spotify / Download on iTunes 👇🏼 🤍 Alfabeti: 🎧 Listen on Spotify / Download on iTunes 👇🏼 ► 🤍 Dhjete ne Krevat: 🎧 Listen on Spotify / Download on iTunes 👇🏼 🤍 Familja e Gishtave: 🎧 Listen on Spotify / Download on iTunes 👇🏼 🤍 Happy Birthday: 🎧 Listen on Spotify / Download on iTunes 👇🏼 🤍 Numrat: 🎧 Listen on Spotify / Download on iTunes 👇🏼 🤍 Koka Krähet Gjunjet die Gishtat: 🎧 Listen on Spotify / Download on iTunes 👇🏼 🤍 Rrotat e Autobusit: 🎧 Listen on Spotify / Download on iTunes 👇🏼 🤍 Si Ti Pastrojme Dhembet: 🎧 Listen on Spotify / Download on iTunes 👇🏼 🤍 Ushqim I Shendetshem: 🎧 Listen on Spotify / Download on iTunes 👇🏼 🤍 ▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬ ★ Bubrreci TV - Të gjitha kenget per femije ★ ► Moj Bubrrec: 🤍 ► Qingji Vogel: 🤍 ► Macja le te lahet: 🤍 ► O sa mire O sa keq: 🤍 ► Kafshët Shtëpiake: 🤍 ► Kënga e ditëlindjes: 🤍 ► Familja e Gishtave: 🤍 ► Alfabeti ne Gjuhen Shqipe: 🤍 ► Indianet e vegjel: 🤍 ► Qytetet Shqiptare: 🤍 ► Koka, krahet, gjunjët dhe gishtat: 🤍 ► Kenga per Dhembet: 🤍 ► Frutat per femije: 🤍 ► 10 Bebet ne krevat: 🤍 ► Autobusi per femije: 🤍 ► Ninulla Shqip 1: 🤍 ► Ninulla Shqip 2: 🤍 ► Numrat per femije: 🤍 ► Dhjete Indianet: 🤍 ► Dhjete Maçokët: 🤍 ► Dhjetë Arinjët: 🤍 ► Fjalë të ndryshme: 🤍 ► Ngjyrat për fëmijë: 🤍 ▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬ • Të gjitha të drejtat e videove të publikuara i takojnë "Bubrreci TV" të cilat janë të mbrojtura ligjërisht. Videot nga ky kanal nuk mund të kopjohen, të gjithë shkelësit e të drejtave do të ndjeken penalisht sipas dispozitave ligjore në fuqi. • Për çdo informacion të mëtejshëm kontaktoni tek adresa: bubrreci.tv🤍gmail.com ★ Moj Bubrrec eshte kenga tjeter me e dashur per femijet shqiptare: 🤍 #bubrrecitv #fingerfamily #kengeperfemije #qingjivogel #mojbubrrec #macjaletelahet #songforchildren #cocomelon #loolookids #looloo #chuchutv #qingji #qengji

Moj bubrrec ,moj bubrrec!

1425
4
0
00:02:52
12.03.2021

MERI VAJZE E ZGJUAR

9694569
17396
0
00:02:01
04.01.2020

MERI VAJZE E ZGJUAR -kenge per femije Per me shume video klikoni ketu: 🤍 Music & Animation : Luan Xhaferaj Teksti: Luan Xhaferaj Kendon: Justina Xhaferaj Music and Lyrics: Copyright ''Alpha Kids songs''

Qengji Vogël | Këngë për fëmijë

37365229
57807
0
00:03:38
22.06.2015

SUBSCRIBE ▶▶ 🤍 ◀◀ 1 ORE KENGE PER FEMIJE !PA REKLAMA! Kinderlieder auf Albanisch 40 Minuten: 🤍 ⬆⬆⬆⬆⬆ Kënga për fëmijë "Qingji Vogël" sjell qetësim dhe argëtim për ju dhe të vegjëlit tuaj. Mijëra fëmijë shqiptarë përdorin këtë melodi të lehtë për të fjetur. Doni të vazhdoni argëtimin me këngë të tjera me animacion? ► Këngë të tjera me animacion: 🤍 Doni të përcjellni këngët fjalë për fjalë dhe të këndoni së bashku dhe ju? ► Këngë me tekst: 🤍 🇩🇪 Sprichst du Deutsch? Untertitel in Deutsch sind jetzt verfügbar! 🇫🇷 Parlez-vous français? Les sous-titres en français sont disponibles! 🇺🇸 Do you speak English? Subtitles in English are now available! Nëse e pëlqyet këtë video, ju lutem shtypni LIKE, shpërndajeni videon dhe mos harroni të jepni komentin tuaj për videon! Ju faleminderit për shikimin!

Kafshët shtëpiake

30508970
46692
0
00:02:45
30.12.2015

Zërat e shumicës së kafshëve shtëpiake për fëmijë. Fëmijët së pari shohin siluetat e kafshëve dhe pastaj shohin fotot dhe dëgjojnë zërin e tyre. Nëpërmjet kësaj videoje, fëmijët kanë mundësine të ja qëllojnë se për çfarë kafshe bëhet fjalë përmes siluetës, të dëgjojnë se si theksohet emri i tyre, të dëgjojnë zërin e tyre dhe të lexojnë dhe mësojne se si shkruhet emri i tyre. Kafshët shtëpiake në video: kali, lopa, qeni, macja, pula, gjeli, pata, delja, dhia, derri, lepuri dhe gomari.

Kenge moj - Olta Boka / Moj bubrrec / Nata e kengeve per femije - Vizion Plus

5329
45
2
00:02:43
08.12.2021

🤍 🤍 🤍 🤍 🤍 🤍 Moj bubrrec. Nata e kengeve per femije. Ne momentin e pazakonte qe po jetojme, Vizion Plus ben bashke te gjithe artistet shqiptare nen moton “Ti Gezohemi Jetes!”. “Kenge moj” superproduksioni muzikor i vitit starton ne Vizion Plus duke bere bashke zerat me te njohur te muzikes shqiptare. Treshja tashme e njohur Pandi Laço, Bledi Laço dhe Adrian Hila, nen drejtimin e kengetares dhe moderatores se njohur Klea Huta, sjellin formatin televiziv origjinal qe do te kete ne bosht te tij muziken shqiptare - Ate popullore dhe qytetare, ate folklorike si dhe ate te kultivuar. #kengemoj #vizionplustv #nataekengeveperfemije Subscribe: 🤍

Rrotat e Autobusit - Këngë për fëmijë

1418588
1818
0
00:03:49
08.11.2017

Rrotat e autobusit | Kenge per femije nga Bubrreci TV. ✔️Spotify - Këngë hite për fëmijë 👇🏼 ► 🤍 ✔️Subscribe BUBRRECI TV 👇🏼 ► 🤍 ▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬ 🦷 𝗣𝗲𝗿𝘀𝗵𝗸𝗿𝗶𝗺𝗶 𝗶 𝘃𝗶𝗱𝗲𝗼𝘀 👇🏻 • Bubrreci TV - Rrotat e Autobusit • Rrotat e Autobusit kënga më e famshme angleze tash edhe në gjuhën shqipe. Më këtë këngë të realizuar nga Bubrreci TV fëmijët mësojnë për gjërat që rrotullohen, se si ato gjëra lëvizin poshtë dhe lartë, si bëjnë sirenat apo boritë dhe shumë gjëra bazike dhe interesante për moshën e tyre. ▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬ 🦷 𝗣𝗲𝗿𝘀𝗵𝗸𝗿𝗶𝗺𝗶 𝗶 𝗞𝗮𝗻𝗮𝗹𝗶𝘁 𝘁𝗲 𝗬𝗼𝘂𝗧𝘂𝗯𝗲-𝗶𝘁 👇🏻 • Bubrreci TV • Bubrreci TV është një platformë e edukimit digjital që prodhon këngë dhe video-animacione në gjuhën shqipe për fëmijët e moshave dy deri gjashtë vjeçare, të përshtatshme për fëmijët të cilët i ndjekin çerdhet/kopshtet dhe klasët parashkollore. • Të gjitha materialet janë të realizuara me standarde dhe konform planprogrameve mësimore për fëmijët e këtyre moshave, të përshtatura me aftësitë e tyre për t'i kuptuar këto video mësime. • Qëllimi i "Bubrreci TV" është edukimi i fëmijëve shqiptarë në mbarë botën qysh në moshë të hershme, duke synuar që përmes këngës dhe argëtimit ashtu siç janë të krijuara mësimet tona, fëmijët t'i mësojnë gjërat më bazike mbi sjelljen, respektin, njohuritë mësimore nga ato më fillestaret, siç janë shkronjat, numrat, ushqimet dhe shumë gjëra elementare të jetës për të cilat ata kanë nevojë. • Ne synojmë të kontribuojmë direkt edhe tek fëmijët shqiptarë në diasporë, duke i'u ndihmuar që të mësojnë gjuhën shqipe qysh nga moshat e hershme sepse besojmë që është shumë e rëndësishme që për shkak të mos-deformimit të dialektit së pari ta mësojnë gjuhën amtare dhe më pas t'i mësojnë gjuhët e huaja të vendeve në të cilat jetojnë! ▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬ 🦷 Social Media: ★ Subscribe us on YouTube : 🤍 ★ Like us on Facebook : 🤍 ★ Follow us on Instagram : 🤍 ★ Twitter : 🤍 ★ Grupi Gratë Shqiptare : 🤍 ▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬ ★ Bubrreci TV - Këngët në Spotify ★ Alfabeti: 🎧 Listen on Spotify / Download on iTunes 👇🏼 ► 🤍 Dhjete Indianet: 🎧 Listen on Spotify / Download on iTunes 👇🏼 🤍 Dhjete ne Krevat: 🎧 Listen on Spotify / Download on iTunes 👇🏼 🤍 Familja e Gishtave: 🎧 Listen on Spotify / Download on iTunes 👇🏼 🤍 Happy Birthday: 🎧 Listen on Spotify / Download on iTunes 👇🏼 🤍 Numrat: 🎧 Listen on Spotify / Download on iTunes 👇🏼 🤍 Koka Krähet Gjunjet die Gishtat: 🎧 Listen on Spotify / Download on iTunes 👇🏼 🤍 Moj Bubrrec: 🎧 Listen on Spotify / Download on iTunes 👇🏼 🤍 Pese Majmunet e Vegjel: 🎧 Listen on Spotify / Download on iTunes 👇🏼 🤍 Rrotat e Autobusit: 🎧 Listen on Spotify / Download on iTunes 👇🏼 🤍 Si Ti Pastrojme Dhembet: 🎧 Listen on Spotify / Download on iTunes 👇🏼 🤍 Ushqim I Shendetshem: 🎧 Listen on Spotify / Download on iTunes 👇🏼 🤍 ▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬ ★ Bubrreci TV - Të gjitha këngët ★ ► Moj Bubrrec: 🤍 ► Kafshët Shtëpiake: 🤍 ► Kënga e ditëlindjes: 🤍 ► Familja e Gishtave: 🤍 ► Alfabeti ne Gjuhen Shqipe: 🤍 ► Indianet e vegjel: 🤍 ► Qytetet Shqiptare: 🤍 ► Koka, krahet, gjunjët dhe gishtat: 🤍 ► Kenga per Dhembet: 🤍 ► Frutat per femije: 🤍 ► 10 Bebet ne krevat: 🤍 ► Autobusi per femije: 🤍 ► Ninulla Shqip 1: 🤍 ► Ninulla Shqip 2: 🤍 ► Numrat per femije: 🤍 ► Dhjete Indianet: 🤍 ► Dhjete Maçokët: 🤍 ► Dhjetë Arinjët: 🤍 ► Fjalë të ndryshme: 🤍 ► Ngjyrat për fëmijë: 🤍 ▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬ • Të gjitha të drejtat e videove të publikuara i takojnë "Bubrreci TV" të cilat janë të mbrojtura ligjërisht. Videot nga ky kanal nuk mund të kopjohen, të gjithë shkelësit e të drejtave do të ndjeken penalisht sipas dispozitave ligjore në fuqi. • Për çdo informacion të mëtejshëm kontaktoni tek adresa: bubrreci.tv🤍gmail.com #bubrrecitv #kengeperfemije #autobusi #wheelsonthebus

Moj Bubrrec

26165
77
0
00:02:56
09.12.2020

Provided to YouTube by Repost Network Moj Bubrrec · Ervin Zorba · Greis Gjika Moj Bubrrec ℗ Greis Gjika Released on: 2020-12-02 Auto-generated by YouTube.

Назад
Что ищут прямо сейчас на
moj bubrrec apex gun ceramah lucu MESAM RAASI El Up Pinjol Ilegal bakso pak muh mini clubman paul c buff 3er summerslam LCID review black game developers carne louca Sorin Cîmpeanu download obb bussid Synology NAS help мудро сказано leporelo ark genesis 2 chronicles